Posted on

Vakanties en reizen

Vakanties en reizen

 

De vakanties… Heerlijk!  Ik ga zelf maar 1 keer per jaar met vakantie maar dan boek ik wel online. Iets wat steeds meer Nederlands doen., vooral zo net na de kerst vind je een piek in boeken. Je meeste ken je waarschijnlijk wel zoals D-reizen en Neckermann. Ook hier zijn er duizenden aanbieders. Somst ‘good to be true’, maar neem het risico niet als je het reisbureau niet goed kent en boek liever bij de grotere aanbieders die wel bij Stichting Garantiefonds zijn aangesloten.

Let goed op ruim voor vertrek of je paspoort nog geldig is en welke inentingen je moet doen. Goede informatie vind je op de website van het Rotterdamse Havenziekenhuis. De aankomst- en vertrektijden vind je het beste op teletekst aankomst 1  2 en vertrek  vertrek 1  2. Afhankelijk waar je in Nederland woont zou je ook via andere vliegvelden kunnen vertrekken zoals Eindhoven AirportRotterdam The Hague Airport of zelfs Düsseldorf. Over het algemeen zitten in Eindhoven Airport (Ryan Air) en Düsseldorf de prijsvechters. Rotterdam is iets duurder en richt zich ook op zakenreizigers.

Oja, altijd even checken wanneer de vakantiespreiding in Nederland is. Dat vind je op de website van rijksoverheid en de Bouwvak 2018 en 2019

Mocht plots in een andere stad zijn voor werk of voor holiday, dan kan je de website of nog beter een app van foursquare checken. Hier vindt je  meeste info wat er in de buurt te doen doen.