Posted on

Zoeken en Vinden

zoeken en vinden

De allerbeste zoekmachine is Google.nl, by far. Daarna komt er even niets en dan krijg je eerst Bing en de internationaal georienteerde Yahoo. Zelf ben ik geen fan van de huidige startpagina.nl, maar dat moet je zelf maar bekijken. Met name de dochters kunnen interessant zijn als je op een specifieke thema zoekt. Niet iedere dochter heeft kwaliteit en soms zitten ze vol met betaalde linken. Er zijn klonen van startpagina, zo zijn een aantal mensen die vroeger bij startpagina zaten weggegaan hebben zelf een nieuw index pagina gebouw: startkabel. Prima index.

Als ik een belangrijke vergadering heb en ik wil van te voren de route bekijken dan kijk ik graag even op routenet. Niet altijd even stabiel (soms) klapt hij er net uit als je de route wilt printen maar verder ben ik erg te vreden over de overzichtsplaatjes (aankomst).

Snel iemand zoeken doe ik of via Googlelinkedin en telefoongids. Heel af en toe krijg ik een telefoontje van iemand die niet in mijn adressenboek staat. Voordat ik terugbel wil ik ff weten wie dat is: omgekeerd telefoonnummer zoeken en je weet het. Soms probeer ik een emailadres te vinden. Daar gebruik ik de volgende sites voor WhoWhere.com en ICQ